Pellegrini: Kompany tilbage om et par uger

Pellegrini: Kompany tilbage om et par uger

748
0
DEL

Manchester Citys belgiske kaptajn, Vincent Kompany, er i denne sæson kun blevet noteret for otte kampe fra start grundet tilbagevendende skader. Senest i december var det lægmusklen, der stod for skud, men nu håber City-manager, Manuel Pellegrini, at holdets defensive krumtap vender tilbage på træningsbanen inden for de næste par uger.

Ni minutter. Så lang tid fik Vincent Kompany på banen i forsvarsspillerens seneste kamp mod Sunderland i december måned sidste år, hvorefter han så sig nødsaget til at forlade banen med tilbagevendende lægskade. Faktisk er det City-kaptajnens 13. skade i læggen.

Nu kan den defensive ankermand dog begynde at se en ende på skadessituationen. The Citizens’ chilenske manager håber ihvertfald på, at han er at finde på træningsbanen inden for de næste par uger og afviser i samme ombæring rygterne om, at Kompany først vil vende tilbage om seks uger.

– Jeg tror ikke, at Vincent er ude i yderligere seks uger. Han vender tilbage om et par uger, afslørede den 62-årige City-manager og fortsætter:

– Som jeg sagde i det seneste pressemøde, bliver de næste par uger vigtige angående hans skadessituation. Vær sikker på at vi gør alt for, at Vincent bliver behandlet forskellige steder med forskellige læger, fortalte Pellegrini, der samtidig håber på, at landsholdskaptajnen forbliver skadesfri resten af sæsonen.

– Jeg håber, at når han kommer tilbage, at han så vil holde sig skadesfri resten af sæsonen. Jeg håber det også for ham, da han er meget ked af over ikke at kunne spille, slutter den tidligere Real Madrid-træner.

 

 

INGEN KOMMENTARER