Pellegrini svarer igen på kritikken

Pellegrini svarer igen på kritikken

541
0
DEL

Manuel Pellegrini har ikke meget til overs for alle de kritiske spørgsmål i forhold til Manchester Citys præstationer i europæisk sammenhæng. Italieneren mener, at City har alt, det der skal til, og nu svarer han også tilbage på kritikken.

Det er ikke ligefrem fordi, at meget er gået Manchester Citys vej i europæisk sammenhæng de seneste par år. Skuffende resultater i Champions League har fået de fleste til at stille spørgsmålstegn ved, om den engelske storklub overhovedet har niveauet til Champions League. Den kritik svarer manager, Manuel Pelligrini, nu tilbage på.

– Vi er nødt til at præstere. Vi har et rigtig stærkt hold, og vi tænker kun på en kamp ad gangen. Vi vil gerne give et godt indtryk. Vi skal møde et anderledes hold, og vi håber og tror på, at vi kan vinde kampen.

– Jeg kender ikke til nogen hjemmerekord. Jeg kigger kun på nutiden. Vi skal have fuldt fokus på kampen. Alle de andre statistikker kan vi ikke bruge til noget som helst. Historien vil ikke kunne hjælpe os med hverken at vinde eller tabe kampen, fortæller Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini.

Manchester City spiller i morgen på hjemmebane mod Sevilla i Champions League, og her skal de engelske vicemestre forsøge at fortsætte den super gode stime, som holdet er inde i for tiden.

 

INGEN KOMMENTARER