Pellegrini: Vi forsøgte alt men var uheldige

Pellegrini: Vi forsøgte alt men var uheldige

563
0
DEL

Manchester City smed i dag to vigtige point i topstriden, da de blot formåede at spille 0-0 på udebane mod formsvage Aston Villa. Den præstation ærgrer manager, Manuel Pellegrini, der mener, at holdet forsøgte alt, men var uheldige på de chancer, som man fik tilspillet sig.

Manchester City har indtil videre i denne sæson været forrygende spillende. I dag gik den dog ikke mod bundholdet fra Aston Villa. Det var ellers udeholdet, der dominerede hele kampen, men ind ville bolden ikke, og så kunne Aston Villa noget ufortjent stjæle et point fra gæsterne, og det ærgrer Manuel Pellegrini.

– Det var en frustrerende kamp, for vi gjorde alt for at vinde kampen. Vi forsøgte at score, men kunne ikke. De afsluttede ikke på vores målmand en eneste gang i kampen, men sådan noget sker i fodbold. Vi var uheldige på de tre-fire muligheder, vi havde, siger Pellegrini til Sky Sports.

– Det er, hvad der sker i fodbold. Af forskellige årsager scorede vi ikke, men jeg er tilfreds med måden, vi spillede på, særligt i anden halvleg. Vi pressede godt, bevægede os godt og var bare uheldige ikke at få scoret.

Manchester City er med dagens ene point oppe på 26 point, mens Arsenal er de nærmeste efterfølgere med 25 point.

INGEN KOMMENTARER