Peter “PC” Christiansen rykker til AGF med det samme

Peter “PC” Christiansen rykker til AGF med det samme

1618
0
DEL

Peter “PC” Christensen skifter sin tidligere arbejdsplads, Randers FC, ud med AGF. Dette sker allerede i dag, hvor PC altså har første arbejdsdag. Dette er dog over en måned før tid.

I slutningen af efteråret 2015 valgte den daværende sportsdirektør i Randers FC at sige op til fordel for lokalrivalerne fra Aarhus. I slutningen af december blev PC således præsenteret i AGF.

Aftalen var, at PC skulle blive i Randers indtil slutningen af februar 2016, men det har altså ændret sig nu, hvor PC altså allerede er rykket til AGF. Parterne er således nået til enighed, hvorfor PC altså kunne starte i AGF med det samme.

Dette glæder sportschefen i AGF, Jens T. Andersson, der i dag har udtalt sig til klubbens hjemmeside.

– Vi er glade for, at PC har fået mulighed for at starte hos os tidligere end forventet, og at vi dermed allerede nu får gavn af hans kompetencer, viden og netværk, udtaler Jens T. Andersson.

Som Jens T. Anderssons stilling antyder, så bliver PC altså ikke sportschef i AGF, som det i øvrigt var tilfældet i Randers. Han skal i stedet udfylde rollen som chefscout i AGF.

Det er ikke utænkeligt, at Randers’ ansættelse af den nye sportschef i klubben, Ole Nielsen, har skubbet bagpå i forhold til at få PC ud af vagten så hurtigt.

INGEN KOMMENTARER