Philipp Lahm: Özil måske den mest intilligente spiller i Europa

Philipp Lahm: Özil måske den mest intilligente spiller i Europa

943
0
DEL

Bayern München tørner i aften sammen med Arsenal. Anføreren fra Bayern München udviser stor respekt for Arsenal og især sin holdkammerat fra det tyske landshold Mesut Özil.

Philipp Lahm og Mesut Özil vil i aften stå overfor hinanden, hvor Arsenal gæster Allianz Arena i München. Dette er det andet og sidste interne opgør mellem de to hold i Champions League gruppespillet. Arsenal slog Bayern München i egen hule, og for det ikke skal være løgn, så var det Mesut Özil, der forseglede sejren med sin 2-0 scoring kort før slutfløjtet.

Forud for opgøret har Philipp Lahm udtalt sig, særdeles rosende, om sin holdkammerat fra landsholdet.

– Mesut er vist den mest intelligente spiller, jeg nogensinde har spillet sammen med. Han er antageligt den mest intelligente spiller i Europa i dag, udtaler Lahm til the Mirror.

– Mesut ser ting, som kun han kan se – hans overblik er det bedste jeg nogensinde har set.

– Vi bliver ikke slået ofte, men det blev vi i London. Det har givet Arsenal selvtillid, og jeg er sikker på at de kommer til München i troen på et godt resultat.

Özil lavede to assists i Arsenals 3-0 sejr over Swansea i weekenden. Det betyder, at Mesut Özil er oppe på ni assists, hvilket er det højeste antal af nogen spiller i de fem bedste ligaer i Europa. På nuværende tidspunkt er Arsenal a point med Manchester City på 1. pladsen i Premier League. I forhold til videre avancement i Champions League, så er der stadig et stort stykke arbejde, der skal gøres. Efter at have tabt til både Dinamo Zagreb og Olympiakos.

Mere af Özils magi bliver dermed meget nødvendigt, hvis Arsenal skal klare skærene i Gruppe F. Aftenens kamp sparkes i gang klokken 20:45.

INGEN KOMMENTARER