Platini: Jeg er den rette mand for FIFA

Platini: Jeg er den rette mand for FIFA

699
0
DEL

På trods af nogle meget turbulente seneste måneder, er franskmandens selvtillid stadig intakt. Han er ifølge ham selv den rette person til at afløse Sepp Blatter som præsident for FIFA.

Michel Platini og Sepp Blatter er i skrivende stund ikke de mest populære herrer på den internationale fodboldscene. Dette skyldes ikke mindst den mistænkelige millionudbetaling fra FIFA-chefen til Platini, som har ført til 3 måneder suspension til begge personer. Begge afviser alle spekulationer om, at der skulle have foregået noget kriminelt.

Platini føler sig endda forfulgt, idet folk ikke ønsker at se ham som den nye FIFA-præsident.

– De vil ikke have mig til at stille op som præsident. Jeg fornemmer en klar agenda imod mig, hvor alt bliver forsøgt i bestræbelserne på at stoppe mig. Jeg er den eneste blandt kandidaterne, som forstår sig på rollerne i FIFA, fortæller den 60-årige franskmand til Gazetta World og fortsætter:

– Jeg har været spiller, træner for Frankrig og Nancy, organiseret VM i Frankrig i 1998 og er leder for den mest magtfulde fodboldsammenslutning i verden, UEFA. Forskellige roller som jeg har udført med ærlighed, fortæller den tidligere franske landsholdsstjerne.

Valget af ny FIFA-præsident skal findes d. 26. februar næste år.

INGEN KOMMENTARER