Presset Gary Neville forbliver optimistisk

Presset Gary Neville forbliver optimistisk

606
0
DEL

Gary Neville forbliver optimistisk omkring situationen i Valencia. Han kan trække på sin erfaring som aktiv spiller, mener han selv.

Presset stiger på Gary Neville, der som cheftræner i Valencia endnu har sin første ligasejr til gode. Senest blev man spillet ned under græstæppet i første af to Copa del Rey-semifinaler mod FC Barcelona, som scorede intet mindre end syv gange.

Gary Neville insisterer dog på at forblive optimistisk, og den tidligere Manchester United-back tror på, at det vender på et tidspunkt, hvis de fortsætter med at arbejde hårdt.

– Jeg tænker ikke i disse baner (at der er kampe, som skal vindes, red.). Jeg tror på, at det vil ændre sig, og at vores indsats betaler sig, siger Gary Neville ifølge Sky Sports.

– Der er ingen undskyldinger. Vi skal vinde kampe. Jeg har set en reaktion hos spillerne. Vi må give dem støtte, og jeg kan kun tænke positivt, fortsætter Manchester United-legenden.

– Jeg kommer gennem denne tid på en positiv måde, men hårdt arbejde er det eneste, der kan ændre tingene, og så behøver man samtidig tro på tingene, forklarer han videre.

– Jeg har tabt i en Champions Leauge-semifinale, tabt en finale i FA Cuppen og tabt et mesterskab på sidste spilledag. Det er sådan noget, der gør en stærkere til at kunne håndtere situationer som disse. Vi skal bevise overfor alle, at vi kan gøre det, siger Neville til slut.

Gary Nevilles næste opgave som Valencia-træner bliver en udekamp mod formsvage Real Betis søndag eftermiddag.

INGEN KOMMENTARER