PSG-profiler efter terror: Vil forlade Paris

PSG-profiler efter terror: Vil forlade Paris

906
0
DEL

Efter terrorangrebet i går er der flere af profilerne på PSG-holdet, der har udtalt, at de er bange for at bo i byen, og at de gerne vil forlade klubben på et tidspunkt.

Det kom som noget af et chok for de fleste, da Paris i fredags blev ramt af et noget spetakulært og voldsomt terrorangreb. Det får nu flere af profilerne hos Paris Saint Germain til at reagere, og frygten hos spillerne breder sig tydeligvis.

– Jeg har kæreste, familie og venner i Paris. De var alle både bange og kede af det. Jeg ved ikke, hvad de skal gøre, og hvis jeg får muligheden, vil jeg gerne tilbage, fortæller David Luiz ifølge Daily Mail.

– Cavani har fortalt os, at han ville hellere ikke tilbage dertil, hævder landsholdsspilleren Álvaro González.

Zlatan Ibrahimovic tager det dog lidt mere roligt, men alligevel er den lange svensker berørt af situationen.

– Det er trist, tragisk og sådan. Alle tanker går til dem, der mistede deres liv og deres familier. Jeg har prøvet at tænke på kampen, men det har været meget svært, sagde han Expressen forud for Sveriges vigtige kamp i går mod Danmark.

Det er kun den nærmeste fremtid, der kan vise, om PSG mister nogle af deres profiler, men det skulle være besynderligt, hvis de i sidste ende forlader Pariser-klubben udelukkende pga. et terrorangreb.

INGEN KOMMENTARER