Rådet for Sport i Spanien: Linjedommeren skal træde frem – vi beskytter...

Rådet for Sport i Spanien: Linjedommeren skal træde frem – vi beskytter ham

997
0
DEL

Præsidenten for Rådet for Sport (CSD), der er en regeringsstyrelse, som tager sig af sport i Spanien, ønsker at det spanske fodboldforbund hurtigst muligt fortæller deres version af sagen om linjedommeren, der anklager den spanske dommerkomite for at ville snyde i næste El Clásico. Dette fortæller den spanske avis Marca.

Præsidenten, Miguel Cardenal, udtaler således, at det er en dybt alvorlig sag og kalder den ekstraordinært alarmerende.

– Hvad der skal gøres nu under disse beskyldninger er at afklare, hvad der præcist er sket og hvis nødvendigt handle hurtigt. Jeg ønsker, at fodboldforbundet med det samme forklarer, hvad der er sket.

Linjedommer: Jeg bliver pålagt at snyde i næste El Clásico

Derudover ønsker præsidenten, at linjevogteren, der kommer med beskyldningerne, opgiver sin anonymitet og forsikrer at CSD vil beskytte ham

– Ingen skal frygte den slags repressalier i Spanien i 2015. Han har CSD og det juridiske system bag sig. Hvad han skal gøre er at afsløre, hvad der er sket og gøre de sportslige autoriteter klar over det, da vi vil behandle denne sag meget alvorligt. Dommeren, der er under pres må afgive sin anonymitet – vi vil støtte ham.

Luna Christofi: Spanien er rystet over El Clásico-sag

Disse udtalelser kommer samtidig med, at linjedommerens advokat har udtalt, at der er op til flere dommere, der er blevet presset og truet. Advokaten håber, at de pressede dommere vil slutte sig til hans sag, men anerkender at det har store konsekvenser for dommerne at gå videre med sagen.

Hvorvidt dommerne tilslutter sig, kan kun tiden vise. Faktum er dog, at den eventuelle skandale har fået liv i de spanske medier, der følger sagen tæt.

INGEN KOMMENTARER