Raheem Sterling: Liverpool-exit har gjort mig bedre

Raheem Sterling: Liverpool-exit har gjort mig bedre

681
0
DEL

Raheem Sterling var hovedpersonen i en af sommerens helt store transfersagaer, og det endte som bekendt med at englænderen tog turen fra Liverpool til Manchester City. Et skifte som den hurtige englænder er glad for. 

Den 20-årige Raheem Sterling blev i sommer den dyreste engelske spiller nogensinde, da de blå fra Manchester hentede ham til klubben for hele 49 mio. pund svarende til ca. 500 mio. danske kroner. En transfersaga der udviklede sig til en grim fadæse mellem Liverpool-tilhængerne og Sterling.

Den kontroversielle offensivspiller er dog overbevist om, at han kan betalte det astronomiske beløb tilbage på banen.

– Ved at træne på daglig basis med spillere som Vinny (Kompany, red.), Sergio (Aguero, red.), David (Silva, red.) og Joe (Hart, red.) kan man kun forbedre sig, lyder de rosende ord fra Sterling i sin første pressekonference siden skiftet væk fra Beatles-byen i sommer.

– De har været her i mange år, og har opnået store ting i mange år, forklarer den engelske landsholdsspiller og afslutter:

– Jeg er bare glad for at være på et hold som dette, og forhåbentlig kan jeg fortsætte min udvikling og vinde trofæer med min klub.

Raheem Sterling har i indeværende Premier League-sæson nettet fire gange i 10 optrædener.

INGEN KOMMENTARER