Raiola: Pogba gjorde det rigtige ved at blive i Juventus

Raiola: Pogba gjorde det rigtige ved at blive i Juventus

712
0
DEL

Paul Pogba og Juventus er kommet forfærdeligt fra start i denne sæsons udgave af Serie A, hvor de i skrivende stund indtager en yderst skuffende 15. plads. På trods af den dårlige sæsonstart mener franskmandens agent, Mino Raiola, at Pogba traf det rigtige valg ved at blive i Torino-klubben.

Under sommerens transfervindue blev den unge, talentfulde midtbanespiller rygtet til flere europæiske topklubber, men han valgte at blive hos de italienske mestre i Torino.

Et valg, som han måske fortryder nu hvor det ikke just kører på skinner for hverken ham eller Juventus. På trods af den problematiske start på Serie A, fortæller Raiola til Goal.com, at han nok skal genfinde tidligere tiders storform.

– Jeg tror, at hans (Pogba, red.) svære start skyldes forskellige årsager, men som Pavel Nedved fortalte, har han brug for ro. Pogba er en sand mester, som sammen med resten af truppen skal genfinde formen, siger Raiola og tilføjer:

– I sidste kamp (mod Borussia Mönchengladbach, red.) så vi den gamle Pogba.

Juventus møder i dag Atalanta klokken 15, hvor Pogba og resten af ‘Il Bianconeri’ er tvunget til en hjemmesejr, hvis de fortsat skal gøre sig forhåbninger om at genvinde mesterskabstitlen.

INGEN KOMMENTARER