Randers-back med i kamptruppen efter skadesfravær

Randers-back med i kamptruppen efter skadesfravær

893
0
DEL

Randers’ angrebsivrige back Erik Marxen er igen med i truppen, når holdet møder FC Midtjylland fredag aften, og han føler sig fysisk godt klædt på efter sin skade.

24-årige Erik Marxen skiftede i sommer tilværelsen i Horsens og 1. division, der dog var afbrudt af et ophold i SønderjyskE i fjor, ud med Randers og Superligaen, og den venstrebenede back blev lynhurtigt en del af startelleveren hos sidste sæsons fjerdeplads.

Marxen har dog desværre måttet se med fra tribunen siden 30. august, hvor han kom galt afsted med skulderen i en kamp mod AaB.

Nu skulle den unge forsvarsspiller dog atter være disponibel for klubben fra Kronjylland, og Marxen føler sig fit og klar til opgaven.

– Jeg er i truppen til kampen i morgen, så det går rigtig fint. Der har ikke været tilbagefald, og alt er gået efter planen. Så nu krydser jeg bare fingre for, skulderen er blevet så stærk, at den ikke går af led igen, siger Marxen til bold.dk.

– Jeg har fået at vide, at skulderen lettere går af led, når det er sket en gang,  men det er ikke noget jeg tænker over, når jeg går ind i en duel. Og når jeg ikke har smerter eller noget er det ikke noget, man bliver mindet om når man spiller, fortsætter han.

Selvom Erik Marxen er blevet sin skade kvit, erkender han, at der fortsat er lidt vej op til den form, han var i, inden han blev skadet.

– Jeg er måske ikke på 110 procent som jeg var, da jeg gik i stykker, da jeg kun har trænet med for fuld damp i fire dage. Men fysisk er jeg godt med, og skal nok kunne løbe de meter, der skal til, siger Marxen, inden han afslutningsvis tilføjer:

– Det handler mere lige om timingen og det sidste touch, som man lige skal have indarbejdet igen.

Erik Marxen har indtil videre opnået fire førsteholdskampe for Randers, og han forventes at glide ind i startopstillingen igen, så snart formen tillader det.

INGEN KOMMENTARER