Randers FC: Intet nyt omkring Jonas Borring

Randers FC: Intet nyt omkring Jonas Borring

776
0
DEL
Superliga Randers FC-Hobro. 1. Halvleg: 1-1 MŒlscorer fra Randers Jonas Borring nr. 9, Randers FC.

I Randers holder den fodboldglade del af befolkningen vejret for tiden. Grunden er, at der endnu ikke er sket noget i sagen om Jonas Borrings kontrakt, der udløber til sommer.

Nu tyder noget på, at man kommer til at holde vejret et stykke tid endnu. Sportsdirektør i klubben, Ole Nielsen, fortæller at klubben og Jonas Borring ikke er kommet tættere på hinanden.

Det er dog yderst forståeligt, at de fodboldglade personer i Randers gerne vil beholde deres kant-spiller. Han leverede således en gedigen omgang fodbold i efteråret, hvor det, udover det stærke spil, blev til seks mål og to assists.

Den 31-årige kant har som sagt kontraktudløb til sommer, men nu er forhandlingerne om en forlængelse tilsyneladende gået i hårdknude. I hvert fald har man lagt de pågældende forhandlinger på is indtil vinter-transfervinduet er slut.

– Der er ikke så meget nyt omkring Jonas Borring. Vi har en dialog og den fortsætter vi med, men vi er ikke kommet tættere på hinanden. Dialogen er fornuftig, men vi har valgt at sige, at vi skal på den anden side af transfervinduet, før vi begynder at snakke om igen, siger sportsdirektør Ole Nielsen til bold.dk

– Vi må se, om vi kan blive enige om tingene i den nærmeste fremtid. Vi har i hvert fald aftalt, at vi holder dialogen og så kigger vi på det.

Sportsdirektøren er, som de fleste fodboldglade personer i Randers, interesseret i at beholde kantspilleren, men det er ikke helt uden forbehold og for enhver pris.

– Jonas Borring har haft et rigtig godt efterår, og vi ser selvfølgelig gerne, at han bliver i klubben. Men det kræver, at der er to parter, som kan blive enige om vilkårene herom, og det må vi se på, om kan lykkes.

Jonas Borring kom til Randers i 2012. Siden da er det blevet til 74 optrædender alene i Superligaen.

INGEN KOMMENTARER