Ranieri holder ord – pizza til holdet

Ranieri holder ord – pizza til holdet

948
0
DEL

Leicester-manager Claudio Ranieri lovede sit mandskab pizza inden kampen mod Crystal Palace, hvis de kunne holde buret rent.

Leicesters torsdag måltid, i form af pizza, var på manager Claudio Ranieris regning, da italieneren holdte sit ord og gav truppen en belønning efter deres første clean sheet denne sæson.

Ranieri var glad for at holde nullet mod Palace i sidste uge – prisen var så en eftermiddagstur på Peter Pizzeria i centrum af Leicester på managerens anbefaling.

Leicester har været det opsigtsvækkende hold indtil videre i sæsonen, hvor de har været fuld af overraskelser, men Ranieri forblev bekymret for deres evne til at lukke af, på trods af de ligger nummer fem og kun har tabt én gang.

Klubben befinder sig i øjeblikket lige under Manchester United i ligaen, og Ranieri håber på, at holdet skaber tættere bånd til hinanden på den betalte udflugt. 

– Jeg betaler. De fortjener denne pizza, og i dag vil vi spise. Det er godt at blive sammen. Det var en meget svær kamp mod Palace, det er godt. Jeg håber, de nød det i dag, udtaler Ranieri til flere engelske medier efter deres besøg.

INGEN KOMMENTARER