Rasende Matic revser landsholdskollegaer: Jeg stopper, hvis attituden ikke bliver bedre

Rasende Matic revser landsholdskollegaer: Jeg stopper, hvis attituden ikke bliver bedre

678
0
DEL

Nemanja Matic var mildest talt rasende efter Serbiens 1-4-nederlag til Tjekkiet fredag aften, og Chelsea-profilen truer med at trække sig fra landsholdet, hvis attituden blandt holdkammeraterne ikke bliver bedre. 

Først glippede kvalifikationen til EM-slutrunden i Frankrig til sommer, og i går blev serberne så ydmyget med et 1-4-nederlag til Tjekkiet.

Attituden er simpelthen for dårlig i spillertruppen, og det gider Nemanja Matic ikke. Chelsea-stjernen truer med et landsholdsstop, hvis det ikke bliver bedre.

– Jeg forsøger altid at være et godt eksempel, men nogle mennesker undgår at se det. Attituden hos nogle spillere er uacceptabel – ikke kun på banen, men også uden for den – og det det stod klart fra det øjeblik, vi samledes om mandagen, forklarer Matic og fortsætter:

– Jeg fortalte vores træner (Radovan Curcic, red.), at der ikke er nogen mening i, at jeg fortsætter på landsholdet, hvis tingene ikke ændrer sig. Jeg vil virkelig gerne vide, om nogle af mine holdkammerater har den samme dårlige arbejdsmoral i deres klubber, som de har på landsholdet det meste af tiden.

Serbien var heller ikke med ved sidste EM-slutrunde, ligesom de heller ikke kvalificerede sig til sidste sommers VM-slutrunde i Brasilien.

INGEN KOMMENTARER