Real nægter at give op for at blive i Copa del Rey

Real nægter at give op for at blive i Copa del Rey

516
0
DEL

Real Madrid blev smidt ud af Copa del Rey efter at have brugt en ulovlig spiller i kampen mod Cadiz. Alligevel nægter kongeklubben at give op i sagen mod dem, og det er endda til trods for, at der allerede er trukket lod til næste runde af turneringen.

Godt nok blev Real Madrid smidt ud af Copa del Rey for en uge siden. Siden da har holdt forsøgt at anke dommen fra CAS op til flere gange, og storklubben vil ikke give op, selvom dommen stadig forbliver den samme.

– Det er korrekt, at Cheryshev ikke vidste, han ikke måtte spille, og det gjorde klubben heller ikke. Reglerne siger, at hans karantæne kun tæller, hvis han personligt er blevet gjort opmærksom på det. Vi må se, hvad TAD siger, og ellers vil vi gå videre til CAS.

– Reglen om, at karantæner skal fortælles til spillere, er ikke god, men denne sag vil bevise, at ting skal ændres nu, siger Perez i et interview med CadenaSER.

Real Madrid får svært ved at komme ind i den spanske pokalturnering igen, og derfor kan klubben nu fuldt ud satse på Champions League og ligaen, hvilket nok er meget heldigt, eftersom at holdet allerede er i problemer i La Liga.

INGEN KOMMENTARER