Real-stjernes skade irriterer fansene: Vælger landsholdet over klubben

Real-stjernes skade irriterer fansene: Vælger landsholdet over klubben

781
0
DEL

Gareth Bale har pådraget sig en mindre muskelskade, og det irriterer fansene grænseløst, fordi de mener, at waliseren har valgt sit land over klubben.

Mandag aften kunne Sambabold.dk bringe nyheden om, at Gareth Bale ikke er med i den kamptrup, der sendes afsted mod Paris for at møde PSG onsdag aften i Champions League.

Hvad der måske umiddelbart kunne ligne et brandærgerligt uheld for Bale har dog udviklet sig til noget langt mere fundamentalt for Real Madrids fans.

– Når det er et uheld (at man bliver skadet, red.), vil vi altid støtte spilleren, så de kommer tilbage så hurtigt som muligt, men du har hånet Real Madrid, fordi du har prioriteret dit landshold højere end den klub, der betaler dig, skriver redaktøren på den spanske avis AS, Tomas Roncero.

– Vær patriotisk, elsk dit land, men hvis du allerede er kvalificeret, behøver man ikke spille 90 minutter mod Andorra. Det er ikke tilladt for en Real Madrid-spiller, fortsætter Tomas Roncero.

Bale var med fra start i lørdagens hjemmesejr over Levante, men den walisiske hurtigløber måtte udskiftes i pausen grundet en muskelskade, som formentlig skyldes et hårdt kampprogram ovenpå kvalifikationskampene.

INGEN KOMMENTARER