Rednapp: Guardiola kunne ikke føre Watford til en plads i top seks

Rednapp: Guardiola kunne ikke føre Watford til en plads i top seks

746
0
DEL

Den tidligere Tottenham-manager Harry Rednapp er ude med riven og mener, at britiske managers burde få tildelt flere chancer, og Pep Guardiola ikke er så vigtig, som mange Premier League-klubber tror.

Harry Rednapp udtaler, at Premier League-topklubber burde stoppe deres ros og store lyst til at udnævne Bayern Mücnhen-manager Pep Guardiola som manager og i stedet give unge britiske managers en chance.

Den tidligere Tottenham-manager mener, at for meget empati bliver tildelt managers som Guardiola, hvor han samtidlig udtaler, at du skal være ‘en eller anden idiot’, hvis du ikke har Manchester City med i titelkampen.

Hvis du gav Guardiola et Watford-managerjob, argumenterer Rednapp for, at de stadig ville tilhøre de nederste seks i tabellen i slutningen af sæsonen, fordi det er deres niveau.

– Allesammen skal huske på dette: Hesten er mere vigtig end jockyen, skrev den 68-årige i en klumme for Evening Standard.

– Fodbold handler om spillerne. Med de spillere Manchester har, så skulle du være en form for idiot, hvis du ikke kunne være med i titelkampen med den gruppe. Du ville være et komplet fjols udanset din nationalitet.   

– Forstå mig ret: Jeg elsker Guardiola, han er en fantastisk manager, men hvis du gav ham et job i Sunderland eller Watford, får han dem ikke pludselig til at ende i top seks.

INGEN KOMMENTARER