Ribery efter ny skade: Er virkelig motiveret

Ribery efter ny skade: Er virkelig motiveret

609
0
DEL

Frank Ribery har været meget plaget af skader i det seneste års tid. Forleden måtte franskmanden atter udgå med en skade, og det betyder, at han ikke kommer i kamp for den tyske storklub i resten af 2015. Selv er han dog stadig optimistisk.

Det har ikke ligefrem kørt på det seneste for Frank Ribery, der har været meget ramt af skader. Bedst som franskmanden var klar til at gøre comeback, blev skaden forværret, da han i en kamp mod Dinamo Zagreb i Champions League fik en muskelskade. Ribery er dog stadigvæk meget motiveret, og han håber på at kunne være klar hurtigst muligt.

– At jeg bliver klar igen så hurtigt som muligt. Jeg er virkelig motiveret. De to eller tre uger, jeg tilbragte med holdet i slutningen af denne halvsæson, var rigtig rare. Det er der, jeg hører til, siger han til sin klub Bayern Münchens hjemmeside.

– Jeg var mentalt klar, men musklen var stadig svag. Det vigtigste er, at min ankel har det godt igen. Nu er det kun en muskelskade. Når jeg er klar, har jeg kun brug for noget rytme og kamptræning, siger Ribery.

Frank Ribery har blot været på holdkortet ni gange i hele 2015, så man må i den grad sige, at det har været et mareridt kalenderår for den lille franskmand.

INGEN KOMMENTARER