Rift om billetterne til Danmarks arvefjendeopgør

Rift om billetterne til Danmarks arvefjendeopgør

636
0
DEL

Når der i morgen sættes billetter til salg til Danmarks skæbnekamp mod arvefjenderne fra Sverige, så forventer DBU massiv krig om billetterne, og faktisk har fodboldforbundet allerede forberedt sig på en udsolgt Parken efter i morgen.

DBU havde allerede i søndags stor efterspørgsel om billetter, efter de havde trukket Sverige i to play-off kampe om at komme med til næste års EM-slutrunde i Frankrig. Derfor forventer det danske fodboldforbund nu, at der i løbet af ingen tid i morgen vil være fuldstændig udsolgt til opgøret i Parken, som spilles den 17. november.

Allerede nu har DBU solgt op mod 10.000 billetter til fanklubber rundt i landet, der har fået et vis antal billetter til den livsvigtige play-off kamp i Parken.

– Kl. 17 var der solgt mellem 8.000 og 9.000 af de billetter som var reserveret til forsalget til fanklub og sæsonkort, men mit bud er, at der også bliver solgt nogle senere på aftenen, når folk er kommet hjem fra arbejde, fortæller Jacob Lauesen, der er chef for forretningsudvalget i DBU.

Det er altså i morgen onsdag, at billetsalget åbnes op for alle, og her skal man stå tidligt op, hvis det skal lykkes at få fat i en af de værdifulde billetter til returkampen i Parken. Dermed kan vi forvente os en fuldstændig udsolgt Parken til Danmarks skæbnekamp den 17. november.

INGEN KOMMENTARER