Risgård: Vi spillede fantastisk i dag

Risgård: Vi spillede fantastisk i dag

609
0
DEL

AaB vandt i dag en meget flot sejr, da de i lokalopgøret mod Hobro vandt med hele 6-0. Det var en præstation, som glæder Kasper Risgård, men han mener stadig ikke, at man skal regne AaB for et tophold endnu.

Inden dagens opgør var AaB placeret på en 7. plads i Alka Superligaen, men det blev der i den grad lavet om på i dag, da nordjyderne formåede at vinde med hele 6-0 over Hobro. En af holdets profiler, Kasper Risgård, mener at holdet spillede fantastisk i dag.

– Vi spillede en fantastisk god kamp igen. Vi var lidt heldige i nogle situationer, hvor Hobro måske kunne have fået straffe, men det havde nok ikke ændret så meget alligevel. Vi vandt meget fortjent, siger Kasper Risgård.

– Vi føler os trygge her på stadion. Vi har nogle gode fans, og vi føler, at publikum er bag os, og mod Hobro ville vi også gerne vise, at vi stadig er Nordjyllands hold, tilføjer han.

Med dagens sejr er AaB kravlet helt op på 3. pladsen i Alka Superligaen med 22 point efter de første 14 kampe. Den placering er dog en midlertidig placering, da Brøndby med en sejr over OB kan overtage 3. pladsen.

INGEN KOMMENTARER