Roberto Carlos hylder dansker: Han var et fænomen

Roberto Carlos hylder dansker: Han var et fænomen

1477
0
DEL

Roberto Carlos er fuld af beundring over Thomas Gravesen og har mindeværdige oplevelser med danskeren fra deres fælles tid i Real Madrid. 

Selvom Thomas Gravesen kun nåede at spille en enkelt sæson i Real Madrid og næppe er i mange spanske fans erindringer i dag, så har den kronragede dansker i den grad gjort indtryk hos ‘Galacticos’-holdkammeraterne. Særligt legendariske Roberto Carlos står tilbage med mindeværdige oplevelser.

– Jeg havde det kanon sammen med ham (Gravesen, red.). Han blev en af mine bedste venner i Real Madrid. Hvilken karakter. Et fænomen. En stor, stor person. Og en stor professionel, fortæller Roberto Carlos i et interview med TV3 Sport.

Den brasilianske back, der blev verdensberømt for tiden i Real Madrid med sit dræbende hårde venstreben, husker særligt tiderne på træningsbanen, hvor ingen turde lægge sig ud med den temperamentsfulde og duelstærke dansker. Roberto Carlos fortæller samtidig om kontrasten uden for banen, hvor Thomas Gravesen var en rolig fyr.

– Han løb efter os og skræmte os. Han var et fænomen. Ærligt talt. Der var ingen, der turde gøre ham noget. For så fik man bare på munden. Han var en stor leder på holdet. Han elskede at arbejde og elskede at presse. Uden for banen var han en meget rolig fyr, men på banen var han fantastisk.

Thomas Gravesen spillede i den kridhvide Real Madrid-trøje i 2005/06-sæsonen.

INGEN KOMMENTARER