Ronaldinho med Real Madrid-forudsigelse om Neymar

Ronaldinho med Real Madrid-forudsigelse om Neymar

1037
0
DEL

Mandag var der galla hos Mundo Deportivo. I den forbindelse udtalte Ronaldinho sig offentligt om sin landsmand, Barcelona-superstjernen Neymar.

Neymar er ved at blive et idol på Camp Nou, hvilket Ronaldinho i øvrigt også er. Den unge superstjerne er en del af den farlige trio, MSN, der meget vel kunne være den bedste angrebstrio i fodboldens historie.

Ronaldinho omtalte sin landsmand og afløser som brasiliansk darling i radio-programmet “El Partido de las 12”. Mediet Goal, der citerer Ronaldinho, beretter at Ronadinho omtalte Neymar meget rosende og derudover var han meget klar i spyttet, hvad angår muligheden for en fremtid i Real Madrid.

– Neymar er på vej imod toppen. Han laver historie og hans tid skal nok komme, sagde Ronaldinho til sammenligningen med Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

– Jeg tror ikke, at han tager til Real Madrid, fortsatte Ronaldinho.

– Forhåbentlig bliver han den bedste i verden. Han er meget talentfuld og spiller i verdens bedste klub. Jeg tror, at han når dertil.

Selvom Neymar har gjort det formidabelt siden han siftede Santos og brasiliansk fodbold ud med Barcelona i 2013, så mangler han stadigvæk, at opnå noget der ligner Ronaldinho.

Hvis man tager Neymars alder på 23 i betragtning, så skal han nok nå det hele. Han har i hvert fald alle chancer for at komme på højde med sin legendariske landsmand, Ronaldinho.

I skrivende stund har Neymar vundet en La Liga-titel, en Copa del Rey-titel, en spansk Super Cup, Champions League, UEFA Super Cuppen og VM For Klubhold.

Hvis man sammenligner dette med Ronaldinho, der vandt to La Liga-titler, to spanske Super Cups og Champions League i sin tid hos Barcelona, så er Neymar særdeles godt på vej.

Ronaldinho løftede dog også VM-trofæet i 2002 og Copa America-trofæet i 1999. Derudover har det regnet ned over Ronaldinho med personlige priser, som for eksempel sine to FIFA-udnævnelser som verdens bedste fodboldspiller og Ballon d’Or i 2005.

 

INGEN KOMMENTARER