Ronaldo: Jeg vil have at Neymar vinder Ballon d’Or

Ronaldo: Jeg vil have at Neymar vinder Ballon d’Or

836
0
DEL

Den legendariske, brasilianske angriber Ronaldo vil have, at hans landsmand og superstjerne hos FC Barcelona, Neymar, vinder Ballon d’Or til januar.

Den brasilianske legende, der er blevet 39 år gammel, vandt selv Ballon d’Or i 1997 og 2002. Han mener at Neymar har en realistisk chance for at løbe med prisen til januar i år 2017. Næste måned regner han med, at enten Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi løber med den.

Det ændrer dog ikke på, at han gerne så sin landsmand sætte en stopper for “Ronaldo-Messi æraen”. Messi er i denne omgang forhåndsfavorit til at løbe med prisen. Flere har dog tiltro til Neymar end til Ronaldo, men Messi er som sagt forhåndsfavorit.

– Jeg vil virkelig gerne have, at Neymar vinder prisen og sætter en stopper for Cristiano Ronaldo og Lionel Messis æra, men jeg tror at det, i denne omgang, kommer til at stå mellem de to igen.

For mange vil det være en stor succes, hvis Messi ikke løber med den fornemme pris. Den argentinske troldmand var blandt andet en af hovedarkitekterne bag Barcelonas tre medaljer i sidste sæson.

Messi scorede 58 mål i 57 kampe sidste sæson, men Ronaldo scorede 61 mål i 54 kampe. Alligevel indrømmede han for nyligt, at forudser Lionel Messi løbe med prisen. Barcelona-stjernen har simpelthen haft for stor succes med sit hold.

 

INGEN KOMMENTARER