Ronaldo: Min drøm er at slutte karrieren i Real

Ronaldo: Min drøm er at slutte karrieren i Real

912
0
DEL

Den 30-årige superstjerne Cristiano Ronaldo vandt for fjerde gang “Den Gyldne Støvle”, der symboliserer at han er den mest scorende spiller i Europa. I et interview med den spanske sportsavis Marca fortæller han, at han vil elske at slutte karrieren i Real Madrid.

I 2009 skiftede Ronaldo fra Manchester United til Real Madrid, og for nyligt slog han spaniernes rekord som den mest scorende spiller i klubbens historie. Der har været rygter om et snarligt skifte for portugiseren tilbage til Premier League og Manchester, men nu tager han selv afstand fra disse rygter:

– Min drøm er at slutte karrieren i Real Madrid. Hvis jeg behandler min krop godt kan jeg spille indtil jeg bliver 40! Jeg vil elske at spille fem-seks år endnu. Jeg føler mig veltilpas og nyttig for klubben, og jeg vil vinde flere trofæer her.

Portugiseren scorede 48 mål i 35 La Liga-optrædender i den seneste sæson og vandt dermed “Den Gyldne Støvle” for tredje gang i sin Madrid-tid, mens han også erobrede titlen som Europas bedst målskytte i 2007/2008-sæsonen hos Manchester United. Han er den eneste der har formået at vinde prisen fire gange.

På lørdag tager Real Madrid imod Levante i La Liga og mon ikke Cristiano vil forsøge at føje yderligere mål til kontoen i den anledning?

 

INGEN KOMMENTARER