Ronaldo træt af fansene

Ronaldo træt af fansene

841
0
DEL

Cristiano Ronaldo har været en meget omtalt herre i Real Madrid i de seneste par måneder. Meget mere omtalt end han ellers plejer at være. Nu er portugiseren igen ude med kritik og denne gang går det udover klubbens fans.

Selvom Real Madrid i søndags udraderede Rayo Vallecano med hele 10-2, så var der stadigvæk et par tusinde fans på Bernabeu, der buede holdet ud af banen, og det er superstjernen, Cristiano Ronaldo blevet træt af.

Den spanske sportsavis Marca menes således at vide, at Ronaldo ikke ligefrem var begejstret af fansenes måde at håndtere kampen mod Rayo Vallecano, da kongeklubben på eget græs i begyndelsen af kampen var bagud med 2-1.

Der har været mange spekulationer henover efteråret om Cristiano Ronaldos fremtid i Real Madrid. Først var portugiseren ude med riven og kritiserede ledelsen samt Rafael Benitez, som han ikke mente kunne føre holdet til at vinde trofæer, så længe spanieren var træner i klubben.

Nu er der så problemer i kulisserne igen, og spørgsmålet er, hvor længe portugiseren bliver hængende i Real Madrid. Der er flere klubber, der spøger, blandt andet Paris Saint-Germain og Manchester United, som begge er meget interesseret i Ronaldo.

INGEN KOMMENTARER