Ronaldo: Udelukker ikke et år i USA

Ronaldo: Udelukker ikke et år i USA

837
0
DEL

Cristiano Ronaldo er en ombejlet herre. Det hersker der vist ingen tvivl om. Nu understreger hovedpersonen selv, at alt kan ske, og at han ikke vil udelukke et år i det amerikanske.

Der har i den seneste tid været meget tvivl om, hvorvidt superstjernen, Cristiano Ronaldo, vil fortsætte sin karriere i Real Madrid eller ej. Senest er rygterne gået på, at verdensstjernen var på vej til PSG, men nu er der pludselig en helt anden dør åben for Ronaldo.

– Jeg ønsker ikke at lukke døren for nogen liga i verden. Jeg tænker da helt klart på at spille i USA i et år. Jeg har altid sagt, at det at bo og spille i USA er en mulighed, siger Cristiano Ronaldo til FHM Magazine.

– Jeg blev behandlet der på en måde, som en søn bliver behandlet af sin far. Jeg havde nogle helt utrolige øjeblikke. Den dag i dag har jeg endnu kontakt med flere af spillerne. Især med assistent Ryan Giggs. Det er en tid med store minder for mig, udtaler Ronaldo.

Cristiano Ronaldo har rundet en alder af 30 år, og derfor må man forvente, at der stadig er et par år i europæisk topfodbold for Ronaldo.

INGEN KOMMENTARER