Ronaldo udråbes som historien mest scorende

Ronaldo udråbes som historien mest scorende

846
0
DEL
Foto: Shutterstock

Cristiano Ronaldo sendte bolden i nettet for 760. gang i karrieren onsdag aften, og dermed skrev den portugisiske superstjerne fodboldhistorie.

Juventus vandt Super Cup’en over Napoli onsdag aften med en 2-0-sejr. Den første mål blev scoret af Cristiano Ronaldo, hvilket var historisk.

Nu er Ronaldo nemlig noteret for 760 scoringer i karrieren, hvilket gør ham til historiens mest scorende fodboldspiller.

Det mener de fleste medier og statistik-leverandører i hvert fald.

Men det internationale fodboldstatistiksite RSSSF har en anden holdning. Her har de noteret målmaskinen Josef Bican, som den mest scorende med 805 karrieremål.

De har nemlig også taget Bicans mål med for for Rapid Wiens reserve- og amatørhold samt scoringer i uofficielle landskampe, og hvis man gør dette, så ender man altså på 805 mål i Bicans favør.

Hvis man til gengæld ikke gør det, som flertallet ikke gør, så ender Bican på 759 mål i 495 kampe, mens Ronaldos rekord lyder på 760 mål i 1040 kampe, skriver BBC Sport.

Ronaldo kan dog ikke vide sig sikker på at beholde rekorden længe, eftersom hans enige rival Lionel Messi er 41 scoringer efter portugiseren blandt de fortsat aktive spillere.

Men Ronaldo har altså slået et godt hul ned til Messi, så han fortsat har scoringsrekorden, hvis man altså læner sig op ad de fleste fodboldmedier og statistik-medier.

Ronaldos mål fordeler sig således:

Sporting Lissabon – 5 mål
Manchester United – 118 mål
Real Madrid – 450 mål
Juventus – 85 mål
Portugal – 102 mål

Foto: Shutterstock

INGEN KOMMENTARER