Ronaldo: Vi vinder ingenting med denne træner

Ronaldo: Vi vinder ingenting med denne træner

756
0
DEL

Cristiano Ronaldo er ikke ligefrem begejstret for Rafael Benitez, og superstjernen mener, at kongeklubben ikke kan vinde noget, så længe den tidligere Liverpool og Napoli-træner er at finde i Madrid.

Real Madrid ansatte forud for denne sæson Rafael Benitez som ny træner i klubben, og det var en ansættelse, der fik mange til at stille store spørgsmålstegn ved, om spanieren havde det, der skulle til for at træne Madrid-klubben. Den største stjerne i Real er nu også ude og kritisere Benitez.

– Vi vinder ingenting med den her træner, skulle Cristiano Ronaldo have fortalt præsidenten i Real Madrid Florentino Perez efter 2-3-nederlaget til Sevilla forrige søndag.

The Mirror skriver i øvrigt, at Cristiano Ronaldo er meget utilfreds med Florentino Perez, og ifølge flere medier skulle verdensstjernen være gået til Perez og fortalt sin ærlige mening om situationen i den spanske hovedstad.

Real Madrid led sit første nederlag inden landskamppausen, da de på udebane tabte med 3-2 til Sevilla, og siden da har spekulationerne i hovedstaden gået på, om hvorvidt Benitez er den rette til jobbet eller ej.

INGEN KOMMENTARER