Rooney: Har masser år foran mig

Rooney: Har masser år foran mig

668
0
DEL

Wayne Rooney fylder rundt om få dage, men det er ikke noget, han mærker synderligt mærke til. United-kaptajnen er overbevist om, at han har en masse år foran sig i fodboldkarrieren. 

Kritikken har haglet ned over Wayne Rooney gennem den seneste tid, og de kritiske ryster har i særdeleshed gået på, hvorvidt den engelske landsholdsangriber er udbrændt og ikke har mere at give af.

Den kritik forsøger hovedpersonen dog nu selv at mane i jorden ved at bekræfte, at der fortsat er en del år tilbage i ham endnu.

– Jeg føler, jeg har det godt. Det er klart, at det er en stor dag i ens liv, når man fylder 30 år. Men hvad angår mig og fodbold, så føler jeg mig fortsat ung nok, og jeg har en masse år foran mig, forklarer Rooney ifølge Telegraph.

Wayne Rooney hæfter sig særligt ved, at han ikke har været udsat for ret mange skader, hvilket kan forlænge hans karriere.

– Jeg har ikke haft nogle større muskelskader, og i dag har vi fodboldspillere al den hjælp fra idrætsvidenskab samt alle de mennesker, der hjælper med forberedelse, træninger og kampe. Så jeg føler, at jeg er i en forholdsvis ung alder, og forhåbentlig har jeg en masse år i mig endnu, fortæller han videre.

Rooney fik lavet sit første udebanemål i Premier League i 11 måneder, da han nettede i 0-3-sejren over Everton i lørdags.

 

INGEN KOMMENTARER