Rooney hylder holdkammerat: Han har været utrolig

Rooney hylder holdkammerat: Han har været utrolig

906
0
DEL

Wayne Rooney taler i rosende vendinger om holdkammeraten Anthony Martial, som ifølge klub- og landsholdskaptajnen har fortjent stor kredit. 

Teeangesensationen Anthony Martial har fået en flot start på tilværelsen i Premier League og Manchester United, og nu modtager den unge franskmand også offentlig anerkendelse fra selveste Wayne Rooney.

– Jeg synes, at han har været utrolig på den måde, han er kommet til Manchester United og er startet, forklarer Rooney ifølge United Review, inden han fortsætter:

– Lad os ikke glemme, at han samtidig er en ung gut. At komme over med sin unge familie og starte på den måde, han har gjort, fortjener anerkendelse.

Wayne Rooney er overbevist om, at Martial vil være en afgørende spiller for holdet gennem hele sæsonen, og den garvede United-kaptajn er særligt imponeret over den 19-årige angribers fortrinlige antrit.

– Man kan se, hvor god en spiller han er, og han vil være vil være en vigtig spiller fra nu til slutningen af sæsonen. Han er formentlig den hurtigste spiller på holdet, hvis ikke den hurtigste i hele ligaen, fortsætter Rooney.

Manchester United måtte i sommer betale AS Monaco 36 millioner pund for Anthony Martial, men den vævre franskmand ventes at komme til at koste 60 millioner pund – svarende til 623 millioner kroner – grundet de klausuler, aftalen indeholder. Det vil i så fald gøre Martial til en af verdens dyreste fodboldspillere nogensinde.

INGEN KOMMENTARER