Rooney støtter Costa: Han er en fighter

Rooney støtter Costa: Han er en fighter

570
0
DEL

Wayne Rooney har ikke mege til overs for alle de kritiske kommentarer om Diego Costa, og United-angriberen er ikke et sekund i tvivl om, hvad han mener om den kontroversielle Chelsea-angriber.

Selvom mange nok hader ham, så er det ikke alle, der er imod Diego Costa. Spanieren har i den seneste tid været under heftig kritik efter utallige situationer, hvor mange mener, at angriberen har optrådt usportsligt. Det mener, Wayne Rooney dog ikke.

– Jeg stemte faktisk på ham, som årets spiller i sidste sæson, fordi jeg synes, han var en stor spiller for Chelsea, siger han til Sky Sports og Rooney fortsætter;

– Jeg synes, hvad Chelsea manglede sæsonen forinden, var noget fight oppe foran, og han gav dem det. Jeg tror oprigtigt på, at det var det, der gjorde dem mestre. Han er en fighter, og jeg tror, at det er en del af hans spil, og det er svært for hvem som helst, at bede ham om at ændre på det.

De to angribere står fredag overfor hinanden igen, når England og Spanien tørner sammen i en venskabskamp, og her skal det blive spændende at se, om begge vil være at finde i startopstillingen.

INGEN KOMMENTARER