Rosenborg skuffede – stadig tæt på mesterskab

Rosenborg skuffede – stadig tæt på mesterskab

739
0
DEL

Rosenborg kunne i dag have sikret sig sit første mesterskab siden 2010. Modstanderen hed Bodø/Glimt, men de ville det anderledes, og så måtte duksen nøjes med et 1-1 resultat.

Forleden kunne vi fortælle, at danske Mike Jensen var meldt klar for Rosenborg til weekendens guldkamp. Den fest blev dog aldrig en realitet, da det suveræne tophold med Mike Jensen og Tobias Mikkelsen i startopstillingen måtte nøjes med et 1-1 resultat på hjemmebane.

Stabæk som er Rosenborgs nærmest forfølgere snublede i går, da de tabte med hele 4-1 på hjemmebane til Aalesund. Derfor havde de flest nok regnet med, at Rosenborg ville tage guldet i dag og lade sig hylde som norske mestre.

Rosenborg kan bagud, og så var det ellers op ad bakke resten af kampen for hjemmeholdet. På Lerkendal Stadion var der allerede lagt op til den store guldfest og champagnen, var blevet lagt på køl. Desværre for Rosenborg må guldfesten vente til næste weekend, da hjemmeholdet ikke kunne omsætte de mange målchancer til mål.

Dermed er der stadig et lille bitte håb for Stabæk, men det vil kræve, at Rosenborg snubler endnu engang, mens man selv skal vinde sin kamp over Viking på udebane. Duksen fra Rosenborg møder Strømgodset på udebane ligeledes i næste runde.

INGEN KOMMENTARER