Roy Hodgson roser engelske talenter

Roy Hodgson roser engelske talenter

1630
0
DEL

England bliver i dag hyldet efter deres ”perfect record” med 10 sejre ud af 10 mulige i EM-kvalifikationen. Roy Hodgson roser især de mange unge engelske talenter og mener at landet går en lys fodboldfremtid i møde.

Efter gårsdagens 3-0-sejr over Litauen slutter England sig til gruppen af kvalificerede mandskaber til EM 2016.

Træner Roy Hodgson var da også yderst tilfreds efter kampen, hvor han ifølge skysports sagde følgende:

– Jeg synes kvaliteten af spillet var virkelig god og alle arbejdede hårdt gennem hele kampen. Selv da vi førte med 3-0 blev der fightet for hver en bold.

Hodgson gjorde også opmærksom på det utrolige ved, at så mange unge spillere indtog en plads i den engelske trup og at alle leverede varen:

– Det røre mig at se dem levere sådan en præstation, og det gør mig tryg at se at vi har nye kvalitetsspillere på vej frem.

Specielt Ross Barkley og Alex Oxlade-Chamberlain får roser med på vejen af træneren, som var meget tilfreds med de unge midtbanespillere:

– Ross Barkley spillede en fremragende kamp mod Estland og det var en fornøjelse at se ham fortsætte sin gode formkurve i dag. Med Alex handler det altid om, hvor meget han får lov at spille i Premier League. Når han får chancen for at spille viser han altid sit talent.

Med den flotte sejrsstime slutter England sig til en gruppe bestående af Frankrig, Tjekkiet, Spanien og Tyskland, som også tidligere har formået at vinde samtlige kampe i en EM-kvalifikation.

 

INGEN KOMMENTARER