RvP ikke færdig med Holland

RvP ikke færdig med Holland

1255
0
DEL

I løbet af den seneste uges tid har vi kunne se Robin Van Persie score sit mål nr. 50 og spille sin kamp nr. 100 for det hollandske landshold, men han er langt fra færdig, udtaler han.

Den 32-årige hollandske angribers karriere hos ‘Oranje’ er ikke slut på trods af en skuffende kvalifikation til EM. Det hele kulminerede med et 2-3 nederlag til Tjekkiet, hvor Van Persie fik garnet i både modstanderens og eget net.

Holdet kunne blot klare en 4.plads i gruppe A, hvor de ellers så ud til, at kunne sikre sig adgang til EM-slutrunden i 2016 forholdsvis nemt. Men sådan gik det ikke til, og Holland har nu sommeren til at tænke over, hvad der skal ske fremadrettet.

– Jeg er ikke en, der flygter fra udfordrende situationer. Som jeg ser det nu, vil jeg blot sørge for stadig at være til rådighed(for holdet)”. Han tilføjede endvidere, at det selvfølgelig også handler om, hvorvidt Danny Blind, holdets cheftræner, vil udtage ham eller ej, fortæller Robin van Persie ifølge De Telegraff.

Hvis han gør, kan han se frem til stadig at spille sammen med den nuværende kaptajn, Wesley Sneijder. Han fortalte ligeledes tirsdag aften, at han stadig havde intentioner om at fortsætte.

INGEN KOMMENTARER