Rygte: Alexandre Pato til Liverpool

Rygte: Alexandre Pato til Liverpool

910
0
DEL

Ifølge Corinthians præsident Roberto de Andrade har Liverpool erklæret sig enige i en aftale, der sender Alexandre Pato til Liverpool.

De Andrade har afsløret at aftalen er helt på plads. Det italienske medie Tutto Marcato Web kaster dog mere lys over den transfer, der meget vel kan komme i stand allerede i januar, ved at afsløre prisen. Ifølge Tutto Marcato Web vil Alexandre Pato komme til at koste Liverpool over 140 millioner danske kroner.

Pato har tidligere været rygtet til Manchester United, West Ham og Tottenham. Indtil nu, har Manchester United stået som de stærkeste kandidater til at hente Pato tilbage til europæisk fodbold. Det at komme tilbage til europæisk fodbold skulle længe have været et stort ønske for sagens hovedperson.

Den 26-årige offensive spiller, der har over 20 kampe for det brasilianske landshold på CV’et, er i øjeblikket udlånt til Sao Paulo men klubben der står med ejerskabet, Corinthians, siger at han nu er tæt på at forlade deres klub permanent.

Pato indrømmede for nyligt at Manchester United gjorde tilnærmelser på den sidste dag i sommerens transfervindue, men at tilnærmelserne kom på et for sent tidspunkt.
Noget tyder derfor på, at den tidligere AC Milan spiller kan blive Jürgen Klopps første forstærkning siden han, for en måned siden, overtog trænerposten fra Brendan Rodgers.

INGEN KOMMENTARER