Rygte: Juventus er all in i jagten på Gündogan

Rygte: Juventus er all in i jagten på Gündogan

811
0
DEL

Italienske aviser påstår, at Juventus vil byde over 200 millioner kroner for ilkay Gündogan, der i øjeblikket spiller for Dortmund.

Inden nytår var der allerede rygter om, at Dortmund havde afvist tilnærmelser fra Den Gamle Dame. Disse tilnærmelser skulle have drejet sig om Ilkay Gündogan, som Juventus nu ser ud til at gå all in i jagten på.

To italienske aviser, Tuttosport og La Gazzetta, påstår nu, tilmed på forsiden af aviserne, at Juventus har forøget deres bud til over 200 millioner kroner.

Juventus-træneren Massimiliano Allegri samt direktørene i klubben, Fabio Paratici og Pavel Nedved, skulle således være overbeviste om, at Gündogan er den ideelle forstærkning for klubben, både med henblik på Serie A og Champions League.

Den tyske landsholdsspiller har ellers en kontrakt med Dortmund, der strækker sig frem til juni 2017. Han har ikke desto mindre været rygtet væk fra Dortmund gennem en længere periode. Favoritterne til at hente den tyske midtbane-general skulle eftersigende være Manchester United og altså Juventus.

Gündogan kom til Borussia Dortmund fra FC Nürnberg tilbage i 2011. Dengang var prisen på omkring 40 millioner kroner. Siden da er prisen på sagens hovedperson altså tilsyneladende skudt i vejret som en sand nytårsraket.

Juventus var ude efter en kreativ midtbane-spiller, som kan spille bagved angriberne, hele sidste sommer. Man endte dog med at hente Hernanes, der kom til klubben fra Inter, på en fri transfer. Det virkede lidt som en panik-løsning i og med transferen blev gennemført på den sidste dag i transfervinduet. Hernanes har da heller ikke formået at levere i Juventus, hvorfor jagten på en midtbane-kreatør stadigvæk må være i gang.

INGEN KOMMENTARER