Rygte: Manchester City tilslutter sig jagten på Jamie Vardy

Rygte: Manchester City tilslutter sig jagten på Jamie Vardy

908
0
DEL

Manchester City planlægger eftersigende et bud på over 300 millioner kroner. Målet for budet er den rekord-brydende Jamie Vardy, der i denne sæson har imponeret for Leicester.

Der skulle således være konkrete planer i Manchester City om at styrke deres skadesramte angreb og ikke mindst at svække en af deres konkurrenter.

City-træneren, Manuel Pellegrini, ved at, hvis han formår at lande den engelske stjerne, så vil det også være en tårn i øjet på Claudio Ranieri, hvis han håber på at blive i kampen om mesterskabet.

Leicester virker modsat selvsikre på selv at hente en forstærkning, hvilket godt kunne styrke troen på, at Vardy snart er fortid i Leicester City. Der er tale om Demarai Gray, der i øjeblikket spiller i Birmingham. Han er samtidig et af de mest lysende, engelske talenter.

Der er dog ingen tvivl om, at Leicester vil kæmpe med næb og klør for at beholde deres topscorer. Chelsea har også tidligere været meldt på banen i forhold til Leicester-sensationen, der har haft et imponerende efterår.

Pengestærke Manchester City har altså nu tilsyneladende sluttet sig til kampen om at få Vardy i folden. Det skulle eftersigende være en rygdækning for Sergio Aguero, der har været meget ramt af skader på det seneste.

Wilfried Bony har dog trådt til i argentinerens fravær. Han er så at sige det næste trin, hvis man går ned ad stigen fra Aguero. Hvis man skal tro hans egne udtalelser fra sidste uge, så er han dog ingenlunde tilfreds med at blive smidt på bænken, når Aguero altså er klar igen.

 

Den unge, nigerianske angriber, Kelechi Iheanacho, har ellers vist positive takter, men Pellegrini anerkender, at han skal bruge kvalificerede, offensive kræfter, hvis han vil holde Manchester City i kampen om mesterskabet.

Selvom Vardy virker som et ideelt bud på en forstærkning til Citys angreb, så har den blå Manchester-klub også tidligere vist interesse for Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang.

 

 

 

 

INGEN KOMMENTARER