Rygte: Manchester United byder 450 millioner for Lazio-spiller og jagter stadigvæk James...

Rygte: Manchester United byder 450 millioner for Lazio-spiller og jagter stadigvæk James Rodriguez

794
0
DEL

Manchester United har eftersigende kørt sig selv i stilling til at byde i omegnen af 450 millioner kroner for Lazio-spilleren, Felipe Anderson. Derudover er Real Madrids James Rodriguez stadigvæk på Manchester-klubbens ønskeseddel.

Den brasilianske landsholdsspiller, Felipe Anderson, har efter alt at dømme været på De Røde Djævles radar i et godt stykke tid, men nu er ledelsen tilsyneladende klar til at indfri Serie A-klubbens prismæssige krav for at lade den 22-årige spiller gå.

Anderson har scoret fem mål fra sin rolle på midtbanen og var således også involveret da Lazio slog den nuværende førsteplads i Serie A, Inter.

Manchester United taber efter al sandsynlighed både kampen om Gareth Bale og Cristiano Ronaldo, men de leder stadigvæk efter spillere, der kan give truppen et løft forud for næste sæson.

Makkerparret fra Real Madrid ser ud til at blive på Bernabeu. Der er dog rygter, der sender Ronaldo til PSG, men det mest sandsynlige er, at begge to bliver i Kongeklubben.

De Røde Djævle mener tilsyneladende stadig, at de har en chance for at sikre sig en anden Real Madrid-spiller, nemlig James Rodriguez, der kom til klubben i 2014 for over en halv milliard kroner.

Manchester United er eftersigende desperate efter forstærkning til midtbanen, hvor Wayne Rooney har oplevet et formdyk i denne sæson og heller ikke Juan Mata har levet helt op til Van Gaals krav.

Van Gaal svømmer oven i købet langtfra alternativer til udskiftninger på midtbanen. Den unge Andreas Pereira virker endnu ikke til at være moden nok til førsteholdet, hvorfor Van Gaal altså må på indkøb, hvis han vil have forstærkning til midtbanen.

Van Gaal har været under et gevaldigt pres på det seneste. Efter gårsdagens 0-0-kamp imod Chelsea, så har Manchester United ikke vundet i deres seneste otte kampe.

De Røde Djævle spillede dog fremragende i gårsdagens kamp og var det bedste hold på banen selvom kampen altså endte 0-0. Som vi også omtalte her på siden i går aftes, så har Van Gaal ingen planer om at trække sig.

– Jeg har en kontrakt, så det er ikke et spørgsmål, der gør sig gældende. Det er et spørgsmål om at opfylde min kontrakt, udtalte Manchester United-træneren.

INGEN KOMMENTARER