Rygte: Midtbanespiller fra Manchester United er ekstremt ombejlet i Italien

Rygte: Midtbanespiller fra Manchester United er ekstremt ombejlet i Italien

834
0
DEL

Rapporter fortæller, at Inter, Juventus, Roma og Milan alle holder et vågent øje med Marouane Fellaini i Manchester United.

I går gik der rygter om, at Fellaini havde accepteret et skifte til San Siro og AC Milan, men parterne er tilsyneladende langt fra at nå til enighed. Dermed står der stadigvæk en dør på klem for eventuelle bejlere og dem er der tilsyneladende mange af i Italien.

Gazzetta dello Sport skriver i dag, at AC Milan ikke er ene om at holde øje med den belgiske landsholdsspiller. Mange af deres rivaler er eftersigende også varme på den fysiske midtbanespiller.

Motiverne for interessen i den 28-årige Fellaini skulle dog være vidt forskellige. Juventus vil først kæmpe med næb og klør, hvis Simone Zaza vælger at forlade klubben. Roma skulle være interesserede uanset hvad, men i særdeleshed, hvis de mister Miralem Pjanic. Inter indtager tilsyneladende en mere stand by-agtig rolle i jagten på Fellaini.

Den mest seriøse bejler skulle eftersigende stadigvæk være AC Milan. Avisen skriver således, at vice-præcidenten i klubben har været i kontakt med Fellainis repræsentanter i flere dage.

Fellaini ser dog ingenlunde ud til at blive et røverkøb. Det forlyder at Manchester United vil forlange omkring 150 millioner for midtbanespilleren. Det vil dog stadig være en del billigere end, hvad Manchester United selv gav for Fellaini, da han kom til klubben fra Everton. Her var der tale om en transfersum på omkring 220 millioner kroner.

INGEN KOMMENTARER