Rygte: Mourinho vil have fat i Galatasaray-stjerne, hvis han bliver United-manager

Rygte: Mourinho vil have fat i Galatasaray-stjerne, hvis han bliver United-manager

640
0
DEL

José Mourinho står i øjeblikket uden arbejde efter at blive afskediget fra Chelsea i sidste uge. Rygterne går dog på, at portugiseren vil overtage Louis Van Gaals post på Old Trafford, hvis hollænderen bliver fyret. Hvis dette sker, står Mourinho angiveligt klar med sin første signing. 

Det kan meget vel være, at den 52-årige portugiser i skrivende stund er arbejdsløs, men der kan meget hurtigt blive en post ledig i den nordlige del af England, hvor Louis Van Gaals trænersæde i Manchester United er brandvarmt.

Hvis United-ledelsen skulle beslutte sig for at fyre den hollandske manager, er Mourinho som sagt favorit til at overtage det ledige trænersæde. I den forbindelse ville Wesley Sneijder blive Mourinhos første signing som United-manager. Dette erfarer The Sun.

De to herrer vandt i 2010 ‘The Treble’ sammen i Inter, hvor de samme sommer gik hvert til sit, da den kontroversielle portugiser blev udnævnt som ny Real Madrid-træner.

Det gode forhold mellem Mourinho og Sneijder er dog stadig intakt, og hollænderen er efter sigende klar til at forlade Istanbul til fordel for Manchester for at blive genforenet med sin tidligere træner.

Den 31-årige midtbanespiller har tidligere været sat i forbindelse med ‘The red devils’, og dette ville således være sidste chance for ham at bevise sit værd på højeste niveau, inden Galatasaray-stjernens karriere for alvor går mod dets efterår.

INGEN KOMMENTARER