Rygte: Real Madrid vil (endnu engang) have Harry Kane

Rygte: Real Madrid vil (endnu engang) have Harry Kane

1057
0
DEL

I forbindelse med sidste sommers transfervindue, hed et af Real Madrids primære transfer-mål efter alt at dømme Harry Kane. Real Madrid var også ude med snøren efter David De Gea, men ingen af de to handler blev til noget. Nu kunne noget tyde på, at Kongeklubben endnu engang har kastet sig over Harry Kane.

Cristiano læner sig, ifølge de talrige rygter, der har svirret omkring hans person, imod en exit fra Real Madrid. Paris Saint-Germain skulle eftersigende stå i kulissen som de varmeste bejlere.

Ronaldos eventuelle afsked med klubben ville betyde, at Real Madrid skulle ud på transfermarkedet og lede efter en massiv, offensiv forstærkning, der nemt kunne hedde Harry Kane.

Den nye Real Madrid-træner, Zinedine Zidane, skulle eftersigende have Harry Kane med i sine overvejelser.

Interessen for Harry Kane er da også i den grad begrundet, hvis man kaster et blik på hans statistik. Hele 32 mål er det blevet til i de to sidste sæsoner.

Enlænderen har vist sig at være nådesløs foran målet, hvilket må tiltale en klub som Real Madrid, som dominerer stort set alle deres kampe og derfor behøver en mand på toppen, der kan omdanne deres overtag, hvad angår boldbesiddelse, til mål.

Tottenham og Real Madrid har en relation, der strækker sig tilbage til 2012, hvor Luka Modric skiftede White Hart Lane ud med Santiago Bernabeu.

Håbet om et eksklusivt venskab mellem de to klubber blev dog ødelagt kort tid efter Gareth Bales transfer til den spanske hovedstad. Her valgte Real Madrid at sende Mesut Özil til Tottenhams rival-klub, Arsenal.

Uanset hvad, så må den indbyrdes historie mellem Tottenham og Real Madrid stå stærkt. Der var, som bekendt, tale om den største transfersum nogensinde da Gareth Bale skiftede til Real Madrid, som dermed ikke er bange for at bruge penge i London.

Kanes rejse fra ungdomsrækkerne i Tottenham til stort set at være fast mand på det engelske landshold, har været fuldstændig fantastisk. Rejsen har ydermere foregået ligeså hurtigt som den har været fantastisk. For blot et par år siden var Harry Kane ukendt, i hvert fald udenfor England, men nu indgår han sponsoraftaler og den slags, som fuldstændig står mål med verdens største spillere.

Før denne sæson slutter er det også forventet, at Kane vil få en lønforhøjelse, som placerer ham i samme gruppe som de største spiller i Premier League, hvad angår løn. Der bliver højst sandsynlig tale om en løn på omkring 750.000 kroner om ugen, hvilket stadig er nogenlunde afslappet, hvis man ser på de største klubber i Champions League.

Noget der dog må være en bekymring for Tottenham-fansene er, at en klub som Real Madrid efter al sandsynlighed har råd til at betale fem gange så meget, hvis det var det de ønskede.

Kane blev fornylig værdisat som værende den femte mest værdifulde spiller i verden. Det i Schweiz baserede CIES Football Observatory stod for opgørelsen over verdens mest værdifulde spillere, hvor Harry Kane altså endte på en femteplads. Derfor er det heller ikke usandsynligt, at Kane vil forlange at få en løn, der står mål med hans plads på den pompøse liste.

INGEN KOMMENTARER