Sam Allardyce: Bekymrende defensive problemer

Sam Allardyce: Bekymrende defensive problemer

545
0
DEL

Sunderland blev i dag revet midt over af Everton, der på hjemmebane nærmest slagtede gæsterne med hele 6-2. Den nye Sunderland manager, Sam Allardyce, er bekymret for nordenglændernes defensiv, som han mener ikke ser alt for god ud.

Efter en 3-0 sejr i sidste weekend over rivalerne fra Newcastle troede de fleste Sunderland tilhængere måske, at der var nye tider på vej. Sådan skulle det dog slet ikke gå, og i dag blev det til endnu et smertefuldt nederlag, da man tabte med hele 6-2 til Everton. Den præstation er nytilkomne Sam Allardyce meget bekymret for.

– Vores defensive svagheder blev desværre for meget i dag. Hvis vi ikke laver om på fejlene, som vi begik da der stod 2-2, så bliver det en meget lang proces i de næste par måneder, fortæller Sam Allardyce ifølge BBC Sport.

– I den sidste ende kan vi jo godt skabe chancer og score mål, men det nytter ingenting, så længe vores defensiv ikke er bedre. Hvis vi ikke har bedre styr på det defensive, kan det være ligemeget, hvor mange mål du så scorer.

Sunderland er med dagens afklapsning placeret på en 19. plads i Premier League med kun seks point. I næste runde tager bundholdet i mod Southampton, og det kan godt blive en svær kamp for bundproppen.

INGEN KOMMENTARER