Sam Allardyce: West Ham-fans er hjernevaskede

Sam Allardyce: West Ham-fans er hjernevaskede

925
0
DEL

Den nye Sunderland-manager skriver i sin netop udgivede bog ‘Big Sam, My Autobiography’, at West Hams fans er både villedte og hjernevaskede. 

Efter at have ført klubben tilbage i Premier League i 2012, færdiggjorde Sam Allardyce sidste sommer sin fire årige kontrakt med London klubben West Ham.

I en ny selvbiografi, som bliver udgivet som en serie af den engelske avis The Sun, skriver Big Sam om sin tid i West Ham, og kalder blandt andet West Ham-fans for hjernevaskede:

– Så snart jeg blev udnævnt som manager for klubben i 2011, gik den store debat på, om hvorvidt jeg ville følge den klassiske ‘West Ham måde’. En måde og en spillestil, som ingen i øvrigt kunne definere hvad var. Men uanset hvad den var, så kunne jeg tilsyneladende ikke leve op til den.

– Jeg følte at West Ham måden var at bære sine følelser uden på tøjet og kæmpe med passion.

– Men fansene fansene var blevet hjernevasket til at tro, at klubben historisk set havde en spillestil der var beslægtet med Barcelonas, hvilket er langt ude. Jeg kaldte engang tilhængerne for vildledte, og det står jeg ved. Jeg ved ikke hvem der har fundet på sætningen om West Ham måden, men det er en møllesten omkring klubbens hals.

Sam Allardyce giver i sin bog udtryk for, at det ikke kun var ham som manager der oplevede forvirrede og vrede fans, men at også spillerne nogle gange sad helt målløse:

– Ingen af spillerne ville indrømme det, men de plejer at sidde i omklædningsrummet i halvlegen og sige: ‘Hør dem lige, aldrig fucking glade, de slagter os bare hver eneste gang’.

Sam Allardyce og hans nye klub Sunderland møder på lørdag West Bromwich på udebane.

INGEN KOMMENTARER