Sambabold.dk søger nye skribenter

Sambabold.dk søger nye skribenter

1215
0
DEL

Sambabold.dk er på jagt efter ambitiøse skribenter, der vil være en del af et seriøst og dedikeret team. 

Hvis du har en fodboldjournalist gemt i maven, så har du klikket dig ind på det helt rigtige sted.

Sambabold.dk er et nyt fodboldmedie, der dækker dansk og international fodbold gennem den daglige nyhedsstrøm, mere dybdegående blogs, analyser, portrætter, karakterbøger og spændende podcasts om det smukke spil, og vi søger skribenter, der kan indgå i et stærkt team bestående af andre fodboldentusiaster.

Det er hverken et krav, at du har en journalistuddannelse eller decideret erfaring som skribent, men vi forventer, at du brænder for fodboldstoffet og er opdateret på, hvad der rør på sig i den store fodboldverden, og at du evner at formidle på et højt skriftligt niveau.

Derudover skal du kunne engelsk på et tilstrækkeligt niveau til at kunne oversætte, da vi benytter os af engelske medier til at opsnappe historier og udtalelser.

Vi har ikke en fysisk redaktion, du skal møde op på. Derfor kan du bare sidde derhjemme og brygge artiklerne, og det eneste udstyr, du skal have til rådighed, er en computer og en internetforbindelse.

Jobbet er endnu ulønnet, men så snart der er økonomi til det, vil skribenterne blive aflønnet.

Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning på kontakt@sambabold.dk med en kort beskrivelse af dig selv, og hvad din motivation er, samt et eksempel på dine evner som skribent i form af enten en almindelig nyhedsartikel eller en blog. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

INGEN KOMMENTARER