Sanchez-comeback udsættes på ny

Sanchez-comeback udsættes på ny

699
0
DEL

Arsenals chilenske stjerne, Alexis Sanchez, må se til fra bænken et stykke tid endnu, selvom Arsene Wenger i decemeber håbede på, at offensivspilleren ville være tilbage i starten af det nye år. Det bliver han ikke, fortæller den franske manager. 

Den teknisk stærke chilener pådrog sig i slutningen af november måned en fiberskade, der har holdt ham ude lige siden. Wenger håbede som sagt på, at den tidligere Barcelona-angriber ville være disponibel til lørdagens FA Cup-kamp mod Sunderland. Det er han, for mange Arsenal-fans’ ærgrelse, ikke.

Den 66-årige manager vil nemlig ikke løbe nogen risiko med sin chilenske superstjerne.

– Ugens dårlige nyhed er, at Alexis Sanchez ikke er helt klar. Det er en foranstaltning grundet hans fiberskade, og det tager et par dage mere. Han er ikke i dårlig tilstand, men han er ikke klar endnu, lyder det fra Wenger, der i samme ombæring afslører, at Tomas Rosicky og Mikel Arteta nærmer sig comeback på førsteholdet.

– Tomas Rosicky er ikke langt (fra et comeback, red.). Han træner med for fuld styrke i næste uge, så han burde være klar snart. Mikel er klar, slutter franskmanden.

 

INGEN KOMMENTARER