Schmeichel: Man kan ikke forberede sig på Zlatan

Schmeichel: Man kan ikke forberede sig på Zlatan

1071
0
DEL

Det bliver ikke den svenske superstjerne, der kommer til at holde den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel beskæftiget. I hvert fald ikke før kampen.

Danmark har vundet de seneste fire kampe mod arvefjenderne fra Sverige. Samtidig har svenskerne ikke scoret mod Danmark siden juni 2007.

Så sent som i weekenden fik en enkelt dansker en smagsprøve på Zlatans næse for mål. Paris Saint-Germain, hvor Zlatan spiller til dagligt, vandt i lørdags 5-0 over Toulouse, hvor danske Martin Braithwaite spiller.
Braithwaith startede inde for Toulouse og i de 78 minutter, han fik på banen inden han blev skiftet ud, nåede Zlatan Ibrahimovic at score to gange.

Den danske landsholdsmålmand anerkender da også til fulde sin kommende modstanders dygtighed og kvaliteter. Han udtalte sig tidligere til Ritzau.

– Når du møder en spiller af hans kaliber, så bliver du nødt til at bruge dine instinkter. Han er så god, at han måske kan have en tendens til at gøre én ting, men på den givne dag kan han gøre noget helt andet, siger Schmeichel og tilføjer:

– Man kan ikke prøve at gætte eller læse sig frem til, hvad han gør. Han kan gøre, hvad der passer ham. Så det gælder bare om at være skarp og forberedt på alt.

 

Schmeichel har dog lidt at glæde sig over, da Danmark kun har lukket et enkelt mål ind i de sidste fire kampe af den netop overståede kvalifikationsrunde til EM. Denne bedrift er Schmeichel selv dog ikke videre stolt af.

 

– Det er sådan set lidt ligegyldigt, når man ikke vinder kampe. For det vigtigste er selvfølgelig at få resultater med, siger han.

– Men det er klart, at det giver et godt fundament, og selvfølgelig er det altid dejligt ikke at lukke så mange mål ind. Det giver et godt fundament til, at vi kan få noget ud af kampene mod Sverige, sagde altså den 29-årige Leicester-målmand.

Den første kamp spillet på lørdag i Stockholm. Tre dage senere er der returkamp i Telia Parken.

INGEN KOMMENTARER