Scholes i ny kritik af Uniteds spillestil: Alle ser ud til at...

Scholes i ny kritik af Uniteds spillestil: Alle ser ud til at kede sig

684
0
DEL

Paul Scholes lægger ikke fingrene imellem, når spillet under Louis van Gaal skal have et grundigt eftersyn. Det er for kedeligt, cementerer United-legenden, der også tror, at spillerne og manageren keder sig. 

Spillet har længe været et samtaleemne i Manchester United-kredse, og lørdag aften havde man så igen svært ved at skabe chancer. League One-klubben Sheffield United blev først slået i dommerens overtid på et straffespark sat ind af udskældte Wayne Rooney.

Det er ganske enkelt for tamt ifølge klubkoryfæet Paul Scholes, der tror, at alle i klubben keder sig over den destruktive form for fodbold.

– Det er ikke godt nok i mine øjne. De (Manchester United-spillerne, red.) kreerede ikke en chance og vandt over et League One-hold på et straffespark i det 94. minut. Det var ikke en god præstation, men vi har ikke set noget andet de seneste seks måneder, siger Paul Scholes til BT Sport.

– Der er for mange ting, der ikke hænger sammen, og man ser alt for meget kedelig og destruktiv fodbold. Spillerne så ud til at kede sig, og der er ingen ånd, og ingen skælder ud. Der er ingen underholdning, fortsætter United-legenden i sin kritik.

– Jeg mener, at selv van Gaal så ud til at kede sig på bænken, men han vil komme ud og sige, at han er glad, forklarer Scholes afslutningsvis.

Det er langt fra første gang, at Paul Scholes er ude med riven overfor manager Louis van Gaal og hans spillestil. Tidligere har han udtalt, at han ikke gad spille på hans hold.

INGEN KOMMENTARER