Sebastian Andersen: I dag lavede vi mål

Sebastian Andersen: I dag lavede vi mål

701
0
DEL

Sebastian Andersen og Viborg fik i dag en tiltrængt sejr, da hjemmeholdet besejrede Esbjerg med 4-2. Sebastian Andersen kom selv på banen og scorede på et frispark, og det glæder ham, at holdet i dag scorede mål.

Det har været svært for Viborg at finde frem til målet i denne sæson, men i dag fik de grønblussede netmaskerne til at blafre hele fire gange, og det glæder Sebastian Andersen, der også selv kom på måltavlen i dag.

– Vi spiller ikke ligeså godt som mod Brøndby, men i dag laver vi mål, og det er i bund og grund det, som det hele handler om, fortæller den 26-årige kantspiller til holdets hjemmeside.

– Det er virkelig dejligt. Vi har længdes efter at score nogle mål, og det får vi gjort i dag. Det giver os et kæmpe boost til holdet, og det giver noget selvtillid ind på kontoen. Vi får Serge i gang i dag, og det er vigtigt for holdet.

Sebastian Andersen der i Viborg har kælenavnet, “knækskud,” var heller ikke bleg for at sætte et par ord på sin egen scoring.

– Jeg havde brug for scoringen i dag. Det giver mig noget selvtillid. Jeg kan åbenbart kun score på frispark, men et mål er et mål, og jeg håber på, at jeg også næste gang kan score på frispark, afslutter Sebastian Andersen til VFF.dk

 

INGEN KOMMENTARER