Sevilla-stjerne: Jeg har hørt om interessen fra Arsenal

Sevilla-stjerne: Jeg har hørt om interessen fra Arsenal

705
0
DEL

Grzegorz Krychowiak erkender, at han har hørt om interessen fra Arsenal, men at han overlader spekulationerne og overvejelserne til sin agent og istedet koncentrerer sig om Sevilla. 

Den polske jernmand Grzegorz Krychowiak har længe været særdeles eftertragtet hos de største klubber i Premier League, og én klub, der bliver ved med at gå igen på rygtebørsen, er Arsenal, der i længere tid har været på rov efter en stærk 6’er.

Grzegorz Krychowiak selv ønsker ikke at forholde sig til for mange ting omkring et potentielt skifte, men han indrømmer, at han har hørt om interessen fra Arsenal.

– Premier League? Nogle siger, at det er den bedste lige i verden, mens andre siger, at det er La Liga, siger Grzegorz Krychowiak ifølge FourFourTwo og fortsætter:

– Jeg har hørt om (interessen fra, red.) Arsenal, men jeg overlader det til min agent. Jeg stoler på ham, og han er dén, der kan håndtere den slags stof. Jeg kan ikke tænke på sådanne ting.

– Jeg er nødt til at holde hovedet klart fra enhver distraktion og bare fokusere på mit job i Sevilla, fastslår den polske ankermand.

Selvom Grzegorz Krychowiak bliver stirret på med beundrende blikke af de store klubber i de europæiske landskab, så mener den 25-årige midtbanespiller ikke, at han er færdigudviklet endnu.

– Jeg ønsker helt afgjort at blive en bedre spiller, men det vil kun ske, når holdet gør det godt, siger Krychowiak. – Der er en million ting, jeg stadig kan forbedre. Det øjeblik, hvor jeg begynder at tro, at jeg er et færdigudviklet som spiller, vil blive øjeblikket, hvor jeg starter min regression, forklarer Krychowiak.

– Jeg tror på, at jeg kan blive en meget bedre og meget mere komplet spiller i slutningen af 2016, siger han til slut.

Grzegorz Krychowiak har spillet halvanden sæson i Sevilla og blev fra start en stor profil på holdet, der i fjor – for anden gang i træk – endte med at gå hele vejen i Europa League.

INGEN KOMMENTARER